Betterfood livs_stil © 2007 

 

DERFOR DAMPNING MED “BETTER FOOD” PASSERNET

 

Spis  magert

Spis  grønt

Tilsyneladende er fedt en af de vigtigste kræftfremkaldende faktorer i kosten.

Måden, man laver mad på, har betydning for kostens indhold af vitaminer og andre næringsstoffer


Med udgangspunkt i Miljøstyrelsens pjecer om at spise flere grønsager, og advarselssignaler fra KRÆFTENSBEKÆMPELSE, samt professor i ernæring Arne Astrup, som siger: DANSKERNE TRÆNGER TIL NYE MADVANER

Derfor har vi selv, igennem længere tid forsket i forbedring af kostvaner.

 VI  MENER  VI  HAR  EN  SUND  IDE?

I den anledning fremkommer vi med et forslag, som vi igennem længere tid har eksperimenteret med.

DAMPNING af grønsager uden anvendelse af fedtstoffer!

                         = bedre miljø -  mindre vandforbrug - sparer elektricitet,

                        = sundere livsstil   

med passernettet “BETTER  FOOD”, som er et nyt husholdningsredskab, monteret på ring til ophængning over gryden.                                                    

 Ligeledes velegnet til: Sining af fond, syltning m.m.. Fremstillet af finmasket nylon passerklæde - tåler maskinopvask.                  

Klassisk tilberedning omtaler næsten altid kogning og ofte med anvendelse af fedtstoffer - hvilket er yderst usundt:


 

 



 
BRUGSANVISNING:

1. En kop vand, som dækker bunden af gryden/kasserollen, hældes i.

2.   Passernettet med de klargjorte grønsager hænges på gryden og tætsluttende låg lægges på.

3.   Tænd for pladens max. temperatur.

4.    Efter ca.  3 min. når vandet koger, slukkes pladen

 N U   S K E R    M I R A K L E T  - energien fra dampen vil gøre grønsagerne møre eller sprøde afhængig af damptiden.
 
Dette er vores opskrift på en sundere livsstil.

Med Venlig Hilsen Knud Hansen Net v.  Palle Frost