Om os

Strømlinet produktsortiment med lang historik

Hos Better Food har vi en lang historie bag os. Firmaet blev grundlagt i 1943 i København under navnet Knud Hansen T-net. I 1965 flyttede Knud Hansen sin produktion til Bryrup i Jylland, hvor det stadig ligger i dag. Firmaet blev senere overtaget af Palle Frost og har siden hen taget navneforandring til Better Food.

Selvom der er sket meget gennem tiden, er vores produkttyper stadig de samme. Vi har af den grund mange års erfaring med at fremstille te- og kaffefiltre samt suppesier i højeste kvalitet.

Bæredygtige og miljøvenlige produkter

I dag er vi et grønt firma, der har fokus på miljøvenlige og holdbare løsninger. Vi producerer derfor fortrinsvis vores produkter af bæredygtige og genanvendelige materialer.

Vores udvalg af te- og kaffefiltre er f.eks. fremstillet i ren ubleget Øko-Tex-certificeret bomuld. Det betyder, at vores kunder kan genanvende filtrene og ikke skal købe nye efter hver kop kaffe eller te.

Grundet vores fokus på høj kvalitet og service kombineret med bæredygtige løsninger er vi det foretrukne valg hos flere internationale kokke og ikke mindst i det private hjem.

Kontakt Better Food ved spørgsmål

Har du nogle spørgsmål så udfyld vores  kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

d